Marknadsföring i verkligheten

På den här sidan kan du lära dig allt om digital marknadsföring. Men om du driver ett företag kan du också ha nytta av att få exempel på hur du kan marknadsföra företaget även i verkliga livet för att nå ut och locka ännu fler kunder.

Profilprodukter

Ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra sig som företag är med profilprodukter. Kort sagt är profilprodukter produkter som används som marknadsföring då de har ditt företags logga tryckt på sig. Det finns många olika produkter att välja mellan, till exempel muggar, tygpåsar, pennor, anteckningsblock och olika typer av klädesplagg. Vill du skaffa profilprodukter kan du vända dig till tryckeri stockholm som har ett brett utbud av trycksaker. Ni på företaget kan använda produkterna själva. Men det är även uppskattat att ge bort produkterna till kunder.

Övrig reklam

Förutom att profilprodukter är ett bra sätt att göra reklam för företaget både på jobbet och till vardags så finns det andra sätt att marknadsföra ditt företag. Om ni har en större budget att röra er med kan det vara värt att anlita en reklambyrå. De kan tillsammans med er skapa en reklamkampanj utifrån era önskemål. Ni kan till exempel göra reklam i radio, på tv eller skapa annonser som sedan publiceras i tidningen. Sist men inte minst ska du inte vara rädd för att prata om dig och ditt företag. På så sätt kan du knyta kontakter som kan vara viktiga och det är ett bra sätt att göra folk medvetna om att företaget finns.

Marknadsföring och SEO